Kuşadası Golf Resort - Studio

Kuşadası 1+1 Golf Resort evimiz, 1 çift kişilik yataklı yatak odası, split klima, LCD TV, 1 banyo, oturma odası, split klima, DVD/CD player, surround ses sistemi, yemek alanı ve teras mobilyalı balkondan oluşmaktadır. Dağ ve havuz manzaralıdır.

Dairemiz, Ege Denizi'ne yakındır. Komplekste birçok havuz, yemyeşil bir şampiyona 18 delikli golf sahası ve şımartıcı bir spa bulunmaktadır. Tenis, voleybol, mini golf, dev satranç oynayabilir, animasyon ekibinin sunduğu tüm gün eğlence programıyla eğlenebilirsiniz. Ayrıca tam donanımlı spor salonuna gidebilir ve Türk hamamı bulunan lüks spayı ziyaret edebilirsiniz. Akşamları yeni amfi tiyatroda yerel sanatçıların gösterilerine ve eğlencelerine ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Şehir merkezine yakın konumu, restoranları, aquaparkları ile ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, leziz Ege mutfağının tadına varabilir, şehir merkezinde ve ünlü sanatçıların sahne aldığı gece kulüplerinde eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Otel kompleksinde tenis, voleybol, mini golf, dev satranç ve gün boyu eğlence programları bulunmaktadır. Ayrıca tam donanımlı spor salonuna gidebilir ve Türk hamamı bulunan lüks spayı ziyaret edebilirsiniz. Akşamları yeni amfi tiyatroda yerel sanatçıların gösterilerine ve eğlencelerine ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Şirince Köyü, Efes ve Meryem Ana'yı görmek isterseniz aracınızla sadece 30 dakikada ulaşabilirsiniz. Ya da toplu taşımayı kullanabilirsiniz. Bölgede mutlaka keşfedilmesi gereken yerlerden biri olan Long Beach'e gidebilirsiniz. Long Beach'in denizi berrak ve kumu incedir. 6 km uzunluğundaki plajda günübirlik yürüyüşler yapabilir, bisiklete binebilirsiniz. Hiç jet ski veya deniz bisikleti keyfi yapmak istediniz mi, burada dilediğiniz su sporunu da yapabilirsiniz.

  • Mutfak
  • TV/Uydu
  • buzdolabı
  • dondurucu
  • çamaşır ve bulaşık makinesi
  • fırın
  • mikrodalga fırın
  • tost makinesi
  • mutfak eşyaları
  • yemek masası
  • ütü ve ütü masası ile saç kurutma makinesi
01.03.2023 -- 20.05.2023 21.05.2023 -- 25.06.2023 26.06.2023 -- 25.08.2023 26.8.2023 -- 10.09.2023 11.09.2023 -- 30.09.2023
€55 €65 €100 €80 €65
Havalimanı
Bodrum Havalimanı 120 km

Su Parkı
Tesiste mevcut

Tarihi Yerler
Efes 30 km

Havalimanı
İzmir Havalimanı 80 km

Plaj
Özel Plaj 2km

Sağlık Merkezi
Soke Egemed Hastanesi 8km

Market
Tesiste mevcut

Alışveriş Merkezi
Kuşadası AVM 10 km

Restoran
Tesiste mevcut

Otogar
Kuşadası Otogar 12 km

Milli Park
Dilek Milli Parkı 25 km

Giriş saatimiz 15.00; çıkış saatimiz ise 10.00'dır.
Talep üzerine geç çıkış yapılabilir ve ücrete tabi olabilir.
Çocukların konaklamasına izin verilir.
Daire içerisinde sigara içilmez.
Evcil hayvan kabul edilir.
Parti ve eğlenceye izin verilmez.
Gece 23.30'dan sonra çevreyi rahatsız edecek şekilde gürültü yapılmaz.


WhatsApp
+90 542 712 16 43